close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    مهتاب گستر

    بازدید : 12
    چهارشنبه 11 خرداد 1401 زمان : 10:27

    سردخانه صنعتی چیست؟

    سردخانه بخش مهمی از صنعت انجماد می باشد که به عنوان تجهیزات مفید از آن ها یاد می شود. برای این که بهتر بفهمید سردخانه صنعتی چیست؟ به خواندن اطلاعات این مقاله در مورد سردخانه بپردازید.

    سردخانه صنعتی

    سردخانه صنعتی برای نگهداری مواد غذایی که برای حفظ تازگی آن ها نیاز به منجمد شدن دارند، استفاده می شود.. طراحی سردخانه صنعتی کاملاً عایق از محیط اطراف می باشد. همچنین عملکرد خنک کننده، تنظیم دمای مناسب برای هر نوع کالا در سرخانه های صنعتی وجود دارد.

    سردخانه صنعتی با یک سیستم واحد داخلی بزرگ، مجهز به عملکرد انجماد محصولات و کالا های شرکت های مختلف نصب و طراحی شده است. ذخیره سازی سرد اغلب در پردازش و نگهداری مواد غذایی استفاده می شود. علاوه بر این، محصولات کشاورزی، دارو ها، شیر و بسیاری از کالا های دیگر را نیز می توان در سردخانه صنعتی نگهداری کرد.

    نصب سردخانه صنعتی به چه معناست؟

    سردخانه صنعتی یک مرحله بسیار مهم ذخیره سازی کالا ها می باشد که کیفیت محصولات را در فعالیت های تولیدی و تجاری شرکت ها را با ظرفیت نگهداری خروجی نسبتاً بالا تعیین می کند. در سردخانه صنعتی امکان نگهداری بیشتر کالا ها و مواد غذایی وجود دارد و می توان درجه حرارت را برای هر مورد تنظیم نمود و اطمینان حاصل می شود که کیفیت محصول همیشه در حد استاندارد مورد نظر است.

    یکی از اجزای ضروری سردخانه صنعتی، کمپرسور است که عملکرد افزایش دما با رسیدن فشار به حد اشباع را دارد. این دما و فشار باید با نقطه جوش مبرد ثابت باشد. باید به اندازه کافی بالا باشد تا خنک شود و متراکم شود.

    برای پاسخگویی به تقاضای فعلی در بازار، برند های زیادی از کمپرسور ها وجود دارد. کاربران باید بر اساس ویژگی ها و نیاز های خود آن ها را انتخاب کنند. نوع کمپرسور زمان زیادی را برای انتخاب صرف نمی کنند و زمانی که انتخاب درستی داشته باشید در حین استفاده کارایی بالایی را به ارمغان می آورد.

    نقش سردخانه صنعتی چیست؟

    سردخانه صنعتی، سلامت غذا های فاسد شدنی همچون؛ میگو، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت و ... را حفظ می کند. اگر این مواد غذایی در معرض دمای معمولی قرار گیرند، به راحتی خراب می شوند. اما با وجود سردخانه صنعتی می توان تا مدت زمان طولانی تری آن ها را سالم نگه داشت.

    برای کاهش تلفات و اطمینان از کیفیت محصول، تعداد زیادی از محصولات کشاورزی را پس از برداشت نگهداری کنید. دمای ذخیره سازی را می توان متناسب با هر نوع محصول کشاورزی تنظیم کرد.

    نگهداری محصولات لبنی همچون شیر باید در دمای معینی نگهداری شود تا از تغییر شکل مواد جلوگیری شود.

    از سردخانه صنعتی برای نگهداری میوه و سبزیجات نیز استفاده می شود. بسته به نوع میوه و سبزی نیز می توان دما را تنظیم کرد.

    انواع محصولات و دارو ها نیز برای اطمینان از ایمن بودن کیفیت دارو ها یا مواد شیمیایی در سردخانه صنعتی نگهداری می شوند.

    انواع تجهیزات سردخانه صنعتی

    انواع تجهیزاتی که در ساختار و کارکرد سردخانه صنعتی دخیل هستند را می توان به دو بخش عمده تقسیم بندی کرد، که عبارت است از:

    بخش اول؛ تجهیزات دینامیک سردخانه صنعتی

    بخش دوم؛ تجهیزات استاتیک سردخانه صنعتی

    کار تجهیزات دینامیک سردخانه و تجهیزات استاتیک سردخانه چیست؟

    جواب سوال بسیار واضح و ساده است. کار بخش دینامیک یردخانه صنعنی تولید برودت هوای سرد می‌ باشد و کار بخش استاتیک سردخانه این است که برودتی که توسط بخش تجهیزات دینامیک سردخانه تولید شده است را حفظ نماید و از هدر رفت برودت هوای سرد جلوگیری به عمل آورد.

    طبقه بندی سردخانه های صنعتی

    در حال حاضر، سردخانه های صنعتی خانه بر اساس معیار های دما به انواع مختلفی طبقه بندی می شود، که عبارت است از:

    میانگین دمای فریزر 35- تا 45- درجه سانتی گراد است. جهت نگهداری غذا های دریایی، غذای های تازه و ...

    ذخیره سازی در فریزر با دمای متوسط 16 تا 20- درجه سانتی گراد می باشد. این انبار برای نگهداری محصولاتی که منجمد شده اند و یا نیاز به انجماد کوتاه مدت دارند استفاده می شود.

    ذخیره سازی خنک در دمای متوسط 2 - 8 درجه سانتی گراد می باشد. ذخیره سازی خنک برای خنک نگه داشتن محصولاتی همچون سبزیجات، میوه ها، انواع گوشت ها، غذا های از پیش فرآوری شده و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

    انتخاب سیستم انجماد مناسب

    پسر از محصولات غذایی به سرعت و انواع انجماد حساس هستند و از آن جهت که سرعت انجماد بر آب زدایی، کیفیت، ارزش غذایی و خواص حسی محصول اثر گذار است. بنابراین انواع انجماد و انتخاب سیستم می‌ تواند پیامد های اساسی اقتصادی داشته باشد. موارد زیر باید در انتخاب سیستم و روش انجماد برای یک محصول خاص مد نظر قرار گرفته شوند:

    • ظاهر
    • ظرفیت
    • نوع محصول
    • هزینه اولیه
    • هزینه راهبری
    • زمان های انجماد
    • سنجش کیفیت
    • اتوماسیون
    • نیاز های خاص بهره برداری
    • فضای موجود و فرایند های بالا دستی و پایین دستی

    چرخش هوا و تغییرات سردخانه صنعتی

    اگر چه اتاق های سرد گاهی اوقات کاملا از هوا پر می شوند، مثلا ۶ تا ۷ ساعت برای مراحل اولیه اتاق های برش، بنابراین گاهی اوقات قسمت هایی از سردخانه باید پر از هوا شود هر چند انجام چرخش هوا باید به صورت درست انجام شود و برای ماندن این چرخش هوا در بخش هایی که مواد به صورت مرتب چیده شده‌ اند باید چرخش هوا به گونه‌ ای باشد که به طور مستقیم در بین مواد رد شود و یا این که نزدیک این بخش هایی که مواد انباشته شده دستگاه سرد کننده مثل کولر وجود داشته باشد.

    پنکه ها باید به گونه ای عمل کنند که وقت سیستم منجمد در حال کار است خود به خود بایستد و فقط هنگامی که سیستم ها خاموش هستند شروع به کار کنند. معمولا از پنکه های دو سرعتی برای چرخش هوا در این محیط ها استفاده می کنند. انبار کردن باید به گونه‌ ای باشد که اجازه رفت آمد هوا از بین سقف، کف و دیوار ها به سهولت بدهد.

    در نصب سردخانه صنعتی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

    نصب سردخانه صنعتی به مقدار زیادی برق نیاز دارد. به منظور صرفه جویی در هزینه های مصرف انرژی، باید از دستگاه های کم مصرف استفاده شود. این امر باعث می شود دستگاه به طور مداوم و با ظرفیت کامل کار کند تا از تامین سرما اطمینان حاصل شود.

    تفاوت بین ذخیره سازی معمولی و سردخانه صنعتی چیست؟

    انبار معمولی و سردخانه صنعتی هر دو محل نگهداری محصولات و کالا ها هستند.

    نگهداری کالاهای ذخیره شده در انبار معمولی، هیچ الزاماتی برای دما و رطوبت در طول نگهداری ندارند.

    سردخانه صنعتی باید بتواند شرایط نگهداری را به گونه ای انعطاف پذیر تنظیم کند تا محصولات را در شرایط با کیفیت بالا قبل از ارسال یا توزیع نگه دارد.

    سردخانه کانکسی چیست؟

    جهت نگهداری برخی مواد غذایی در صنایع مختلف نیاز به تجهیز ویژه ای است، در گذشته ای نه چندان دور جهت نگهداری مواد غذایی و دارویی از یخچال های زیر زمینی استفاده می کردند ولی به مرور پیشرفت تکنولوژی سبب رشد یخچال های صنعتی شد، ولی امروزه انواع سردخانه به تولید رسیده اند که قدرت بالایی در نگهداری مواد غذایی داشته و از ایجاد فساد در آن ها ممانعت می نمایند. سردخانه متحرک از بهترین سردخانه ها برای نگهداری و ذخیره مواد غذایی می باشد.

    سردخانه کانکسی یکی از بهترین سردخانه های تولیدی است که علاوه بر قدرت بالا در نگهداری مواد غذایی دارای ظاهر شیک و مدرن نیز می باشد، به همین دلیل توجه بیشتر مصرف کنندگان را به خود جلب نموده است، این دستگاه در ابعاد مختلف قابل تولید است و مصرف کننده می تواند به دلخواه نوع مورد نظر را انتخاب نماید.

    شرکت تولیدی و صنعتی مهتاب گستر از مراکز اصلی تولید محصولات برودتی از جمله سردخانه های صنعتی و کانکسی است که از قابلیت تولید این دستگاه در انواع زیر صفر درجه سانتی گراد، بالای صفردرجه سانتی گراد و یا هر دو (زیر صفر- بالای صفر) برخوردار می باشد.

    همان طور که از اسم این سردخانه مشخص است حالت کانکسی دارد و همانند یک اتاقک می باشد که قطعات کاربردی آن از جمله کندانسور، کمپرسور، تابلو برق و اواپراتور به صورت کاملاً منظم در داخل آن نصب شده است، به طوری که مصرف کننده به راحتی بتواند در داخل اتاقک عبور و مرور کند.

    سردخانه کانکسی مجهز به کشو هایی است که به صورت طبقاتی در جوار یک دیگر قرار گرفته و مصرف کننده می تواند مواد غذایی، دارویی و بهداشتی را به صورت مجزا و مستقل در داخل آن ها قرار دهد.

    مشخصات اساسی سردخانه صنعتی

    • سیستم طراحی عالی
    • دارای ساختاری کاملا عایق
    • سیستم خنک کننده دقیق
    • سیستم یونیت داخلی دارای تهویه، رطوبت زدایی، جذب بو و ... می باشد.

    3 روش افزایش بهره وری سردخانه صنعتی

    از ایمنی نیروی کار خود اطمینان حاصل کنید. حداقل، تجهیزات سردخانه باید از سازمان ایمنی و بهداشت شغلی و دستور العمل‌ های ایالتی پیروی کنند تا اطمینان حاصل شود که کارگران استراحت می کنند و برای مدت طولانی در فریزر کار نمی کند. به طور متوسط، انبار های فریزر گردش مالی بیشتری نسبت به انبار های عادی دارند، بنابراین مهم است که انعطاف پذیر باشید و خواسته ها، نیاز ها و امنیت کلی نیروی کار خود را درک کنید.

    ادغام کامل EDI را فعال کنید. انبار های سردخانه باید فروشندگان را به ارائه قابلیت های تلفیقی تبادل داده الکتریکی (EDI) تشویق کنند. EDI گیرنده ها را از ثبت اطلاعات از طریق دستگاه فرکانس رادیویی یا کاغذ نجات می دهد. ضبط این روش ها نه تنها با دستکش دشوار است، بلکه خطر خارج شدن محصول از محدوده دمایی مجاز خود را نیز افزایش می دهد.

    از ابزار های برنامه ریزی ورود و خروج استفاده کنید. یک ابزار برنامه ریزی قرار ملاقات ورودی و خروجی از معطل ماندن طولانی مدت محصول در سکو های بارگیری جلوگیری می‌ کند، که خطر ازدحام در مناطق سکو های بارگیری و همچنین دمای بالای محصول را دارد.

    قیمت سردخانه صنعتی

    قیمت سردخانه صنعتی مثل انواع وسایلی که در بازار موجود است، به دلیل متنوع بودن، ظرفیت، ابعاد و کیفیت تجهیزات به کار برده شده در آن متفاوت می باشد.

    هدایای استثنایی ایرانسل برای ارتقا دهندگان سیم کارت 3G به 4G
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 0

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 103
  • بازدید سال : 411
  • بازدید کلی : 537
  • کدهای اختصاصی